0
Coșul tău


Partea superioară a mesei
Blaturi de masă fixe , plăci aglomerate cu față melaminată (MFC), grosime 25 mm, cu margine de 2 mm în tehnologie de lipire ca standard sau margine cu laser ca opțiune.

 Decupaje pentru garnituri , precum și pentru porturi media în diferite tipuri și configurații – aplicabile ca opțiune.

Picioare în formă de U – din tub de oțel Ø 40 mm sudat cu grindă de susținere realizată din profil de oțel 40 × 50 mm.

 

Nu mai puțin de 24% din satisfacția profesională a angajaților depinde de locul de muncă. Un nivel corect de satisfacție a angajaților la locul de muncă are o influență uriașă asupra motivației oamenilor și crește gradul de identificare a acestora cu o companie. Cum ar trebui să amenajați un spațiu de birouri pentru a atrage cei mai talentați angajați și pentru a îmbunătăți angajamentul profesional al unei echipe?

Funcții

Panouri tapițate

Accesorii funcționale

office-furniture_1-1_play-and-work-58

Managementul cablurilor

office-furniture_1-1

Panouri metalice cu accesorii

Zone de birouri

Lucrul în echipă

În prezent, 70% din interacțiunile de afaceri au loc într-un spațiu de birouri, mai degrabă decât în zone de întâlnire. Scaunul suplimentar oferit de sistemele de mese de lucru și de dulapurile cu funcție de ședere creează un loc perfect pentru întâlniri rapide și spontane ale echipelor mici.

Muncă individuală

Indiferent de tipul de sarcini la care lucrăm, toată lumea are uneori nevoie să lucreze în liniște. Persoanele cu profesii bazate pe munca individuală pot avea nevoie de liniște constantă. Dulapurile înalte fixate pe birouri vă permit să izolați posturile de lucru de agitația cotidiană de la birou. De asemenea, acestea ajută la amenajarea mai multor posturi de lucru într-un spațiu mai mic, ceea ce optimizează semnificativ costurile de întreținere.

Birou managerial

Biroul managerial Play&Work fixat pe un bufet oferă o abordare inovatoare a soluției clasice. Un blat rotunjit, finisat cu linoleum, cu o structură de placaj clar vizibilă, combinat cu o formă unică a piciorului, creează o piesă de mobilier interesantă.

Camere silențioase

98% dintre cei mai dedicați lucrători au acces la un loc unde se pot concentra. Play&Work vă permite, de asemenea, să amenajați camere silențioase folosind soluții neconvenționale alături de cele tradiționale. Un dulap cu capac tapițat le oferă angajaților posibilitatea de a-și schimba complet poziția de lucru (la o poziție pe jumătate culcată), ceea ce are o influență pozitivă asupra sănătății lor.

Întâlniri informale

88% dintre angajați spun că întâlnirile informale au un efect pozitiv asupra atmosferei de la birou și a relațiilor de echipă. Masa înaltă Play&Work fixată pe un dulap a fost concepută pentru a răspunde acestei nevoi. Ședințele în picioare sunt de obicei mai scurte, mai eficiente și se desfășoară într-o atmosferă mai puțin formală. În plus, ele permit angajaților să își schimbe poziția de lucru.

Descoperă elementele

Răspunsul simplu pentru cei care caută produse cu opţiuni şi funcţionalităţi inovative

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?