0
Coșul tău

Blatul mesei
Blaturi de masă fixe sau glisante (ca opțiune) , blatul glisant nu se aplică pentru adâncimea de 700 mm .

– opțiuni de finisare: panouri aglomerate cu față melaminată (MFC), grosime 25 mm, cu margine de 2 mm în tehnologie de lipire ca standard, sau margine cu laser ca opțiune. Margine de 3 mm în tehnologie de lipire disponibilă opțional.
Forme disponibile ale blatului de masă – dreptunghiular

Garnituri și porturi media (în diferite tipuri și configurații) sunt parte integrantă a produsului și nu este necesar să fie comandate separat – sunt disponibile ca opțiune. Garnituri din plastic Ø 80 (QC) incluse in preț ,  culorile : alb , negru , aluminiu , iar poziționarea poate fi pe partea stânga , mijloc sau dreapta .

Picioare H cu reglare electrică a înălțimii – trei segmente de  coloane unghiulare din profil de oțel: dimensiuni 70 × 70 mm, 65 × 65 mm, 60 × 60 mm de jos în sus, respectiv, echipate cu adaptoare și glisiere de nivelare, nivelare în interval de 10 mm. Coloanele sunt conectate la o grindă transversală, din oțel
profilat de 60 × 60 mm, cu o clemă. Fiecare coloană este echipată cu o unitate de acționare conectată cu  cutia de comandă.
Panouri de control pentru reglarea înălțimii:
– buton sus și jos
– panou de control cu afișaj și memorie ,  funcție de memorie (4 poziții), ca opțiune.
Funcție anti-coliziune – (cu giroscop extern senzor) în timpul deplasării unei părți a biroului (partea superioară a mesei) lovește un obstacol, blatul mesei se oprește și revine la poziție sigură , funcție disponibilă ca standard.

Baza opțiuni de finisare: acoperit cu vopsea pulbere de culoare albă aluminiu (RAL 9006), negru jet (RAL 9005), alb pur (RAL 9010) sau gri ardezii (RAL 7015).

Interval de reglare (mm) pentru masa de lucru pe bază de picior în formă de H 640 -1300

Recomandare :

Canalizare verticală eModel 2.0, modulară flexibilă, partajată, plastic (pentru bancuri de lucru)

  • Pentru integrare cu bancul de lucru
  • Asamblare: părți superioare la blatul fix al mesei sau canalul orizontal de sârmă, partea inferioară la canalizare orizontală, comună 
  • Lungime: elemente superioare (2 bucăți) 1000 mm, element inferior 500 mm

Doriți să fiți în contact cu echipa dumneavoastră și, în același timp, doriți să aveți propriul spațiu care să vă ofere confort și să vă permită să vă îndepliniți sarcinile în mod individual.

Bancul de lucru eModel 2.0 vă va oferi un loc ergonomic rămânând în contact cu colegii.

    Caracteristici cheie

  • Reglare electrică pe înălțime
  • Funcție anti-coliziune (cu senzor giroscop extern)
  • Canale orizontale și verticale de sârmă

     Ergonomie

Cercetările efectuate de Texas A&M Health Science Center School of Public Health într-un centru de apel britanic s-au concentrat pe măsurarea productivității angajaților care lucrau la birouri tradiționale și a celor care lucrau la posturi de lucru stand-stand. În urma numărării numărului de conversații purtate cu clienții, s-a constatat că indicatorul cheie de performanță în celălalt grup de angajați a crescut de la 27% la 53% în decurs de șase luni.

  Mișcare lină

Înțelegem nevoia ta de a te muta. Acesta este motivul pentru care eModel 2.0 oferă posibilitatea de a lucra în poziție șezând și în picioare în orice moment, fără niciun efort. – raza de reglare pentru birouri, bancuri de lucru si mese de conferinta: 650-1300 mm; – Funcție anti-coliziune (cu senzor giroscop extern) – în timp ce o parte a biroului în mișcare (blatul mesei) lovește un obstacol, blatul mesei se oprește și revine în poziție sigură. Funcție disponibilă standard.

De ce să alegi
birourile ajustabile?

Echipă motivată

Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor și mărește măsura în care aceștia se identifică cu o companie. Crează spaţii de lucru care să ofere o valoare echipei tale.

Întâlniri de afaceri

În prezent, 70% din interacțiunile de afaceri au loc într-un spațiu de birou, mai degrabă decât în ​​zonele de întâlnire. Alege să îţi surprinzi partenerii de afaceri cu cele mai inovative birouri reglabile pe înălţime. Design simplu si modern.

Sănătate

Aceste birouri reglabile sunt ideale pentru persoanele care trebuie sa stea la birou pentru perioade lungi de timp, deoarece pot ajuta la prevenirea durerii de spate si a altor probleme de sanatate asociate cu statul la birou.

Productivitate

Creşterea productivităţii şi confortul crescut. Nu mai puțin de 24% din satisfacția angajaților depinde de locul de muncă. Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor.

Galerie

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?