0
Coșul tău
 

eModel 2.0 MINI birouri pe bază de o coloană

Blaturi de masă fixe – din melamină PAL (MFC), grosime 18 mm, muchie 2 mm în tehnologia lipiciului ca standard. Forme disponibile pentru blat de masă – dreptunghiular sau rotunjite pe ambele părți la raza de 50 mm. 

Baza :  coloană cu reglare electrică a înălțimii – o singură coloană unghiulară cu trei segmente realizată din profil din oțel – dimensiuni: 70 × 70 mm, 65 × 65 mm, 60 × 60 mm, de jos la vârf respectiv. Coloana este dotata cu o unitate conectată la cutia de control

Panou de control pentru reglarea inaltimii: buton sus și jos ca standard sau panou de control cu display si memorie funcţie (4 poziţii), opţional. Funcție anti-coliziune (cu giroscop extern senzor) – în timpul mișcării unei părți a biroului (masa de sus) lovește un obstacol, blatul mesei se oprește și se întoarce în poziţia sigură ,funcție disponibilă ca standard.

Tipuri de picioare: – EM4 cu patru stele (capete rotunjite la 90°)  sau cu patru rotile Ø 75 mm , doua echipate cu frana, disponibile ca opțiune, placă dreptunghiulară EM5 (cu tăietură pe partea utilizatorului)

Baza cu reglare electrică a înălțimii (EM4)
Baza cu reglare electrică a înălțimii (EM5)

    Caracteristici cheie

  • Reglare electrică pe înălțime
  • Funcție anti-coliziune (cu senzor giroscop extern)
  • Canale orizontale și verticale de sârmă

     Ergonomie

Cercetările efectuate de Texas A&M Health Science Center School of Public Health într-un centru de apel britanic s-au concentrat pe măsurarea productivității angajaților care lucrau la birouri tradiționale și a celor care lucrau la posturi de lucru stand-stand. În urma numărării numărului de conversații purtate cu clienții, s-a constatat că indicatorul cheie de performanță în celălalt grup de angajați a crescut de la 27% la 53% în decurs de șase luni.

  Mișcare lină

Înțelegem nevoia ta de a te muta. Acesta este motivul pentru care eModel 2.0 oferă posibilitatea de a lucra în poziție șezând și în picioare în orice moment, fără niciun efort. – raza de reglare pentru birouri, bancuri de lucru si mese de conferinta: 650-1300 mm; – Funcție anti-coliziune (cu senzor giroscop extern) – în timp ce o parte a biroului în mișcare (blatul mesei) lovește un obstacol, blatul mesei se oprește și revine în poziție sigură. Funcție disponibilă standard.

De ce să alegi
birourile ajustabile?

Echipă motivată

Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor și mărește măsura în care aceștia se identifică cu o companie. Crează spaţii de lucru care să ofere o valoare echipei tale.

Întâlniri de afaceri

În prezent, 70% din interacțiunile de afaceri au loc într-un spațiu de birou, mai degrabă decât în zonele de întâlnire. Alege să îţi surprinzi partenerii de afaceri cu cele mai inovative birouri reglabile pe înălţime. Design simplu si modern.

Sănătate

Aceste birouri reglabile sunt ideale pentru persoanele care trebuie sa stea la birou pentru perioade lungi de timp, deoarece pot ajuta la prevenirea durerii de spate si a altor probleme de sanatate asociate cu statul la birou.

Productivitate

Creşterea productivităţii şi confortul crescut. Nu mai puțin de 24% din satisfacția angajaților depinde de locul de muncă. Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor.

Galerie

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?