0
Coșul tău

 Birouri pe bază de picioare în T
Blaturi de masă fixe și glisante – opțiuni de finisare:
panouri aglomerate cu față melaminată (MFC), grosime 25 mm, margine de 2 mm în tehnologie de lipire ca standard sau  margine de 3 mm în tehnologie de lipire disponibilă opțional.
Blat de masă disponibil pentru bază cu reglare electrică a înălțimii :blaturi de masă fixe disponibile: dreptunghiulare sau blaturi de masă glisante:
dreptunghiulare. Garnitură din plastic Ø 80 (QC) inclus în preț.
Notă: jgheab orizontal dedicat pentru cabluri metalice în culoarea bazei face parte integrantă din birourilor cu blat glisant.

!!! Blat de masă glisant nu se aplică pentru adâncimea biroului de 700 mm

Baza
 – trei segmente de  coloane unghiulare din profil de oțel , dimensiuni: 70 × 70 mm, 65 × 65 mm, 60 × 60 mm, de jos în sus, respectiv.
Fiecare coloană este echipată cu o unitate de acționare conectată cu cutia de comandă.
Panouri de control pentru reglarea înălțimii:
– buton sus și jos,
– panou de control cu afișaj și  funcție de memorie (4 poziții), ca opțiune.
Funcție anti-coliziune (cu giroscop senzor extern) – în timp ce se deplasează o parte a biroului (masă partea superioară) lovește un obstacol, partea superioară a mesei se oprește și  revine în poziția de siguranță. Funcție disponibilă ca standard.

 

 Tipuri de picioare: picior EM2 (capăt rotunjit) sau picior EM3 (se îngustează cu capătul rotunjit). Picioarele disponibile sunt echipate cu patine de nivelare, nivelare în interval de 10 mm – standard sau cu rotile Ø 75 mm, doua cu frane – disponibile ca opțiune pentru bază cu blaturi de masă fixe și reglare electrică a înălțimii. Cadru fix – cadru sudat pentru masa culisanta , cadru înșurubat pentru blaturi de masă fixe.

EM2
EM3

    Caracteristici cheie

  • Reglare electrică pe înălțime
  • Reglare manuală a înălțimii cu manivelă
  • Funcție anti-coliziune (cu senzor giroscop extern)
  • Canale orizontale și verticale de sârmă

     Ergonomie

Cercetările efectuate de Texas A&M Health Science Center School of Public Health într-un centru de apel britanic s-au concentrat pe măsurarea productivității angajaților care lucrau la birouri tradiționale și a celor care lucrau la posturi de lucru stand-stand. În urma numărării numărului de conversații purtate cu clienții, s-a constatat că indicatorul cheie de performanță în celălalt grup de angajați a crescut de la 27% la 53% în decurs de șase luni.

  Mișcare lină

Înțelegem nevoia ta de a te muta. Acesta este motivul pentru care eModel 2.0 oferă posibilitatea de a lucra în poziție șezând și în picioare în orice moment, fără niciun efort. – raza de reglare pentru birouri, bancuri de lucru si mese de conferinta: 650-1300 mm; – Funcție anti-coliziune (cu senzor giroscop extern) – în timp ce o parte a biroului în mișcare (blatul mesei) lovește un obstacol, blatul mesei se oprește și revine în poziție sigură. Funcție disponibilă standard.

De ce să alegi
birourile ajustabile?

Echipă motivată

Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor și mărește măsura în care aceștia se identifică cu o companie. Crează spaţii de lucru care să ofere o valoare echipei tale.

Întâlniri de afaceri

În prezent, 70% din interacțiunile de afaceri au loc într-un spațiu de birou, mai degrabă decât în zonele de întâlnire. Alege să îţi surprinzi partenerii de afaceri cu cele mai inovative birouri reglabile pe înălţime. Design simplu si modern.

Sănătate

Aceste birouri reglabile sunt ideale pentru persoanele care trebuie sa stea la birou pentru perioade lungi de timp, deoarece pot ajuta la prevenirea durerii de spate si a altor probleme de sanatate asociate cu statul la birou.

Productivitate

Creşterea productivităţii şi confortul crescut. Nu mai puțin de 24% din satisfacția angajaților depinde de locul de muncă. Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor.

Galerie

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?