0
Coșul tău

Topul mesei
Blaturi de masă fixe – realizate din melamină cu față de masă PAL (MFC), grosime 25 mm sau 19 mm, margine de 2 mm în tehnologie cu adeziv ca standard, sau margine cu laser ca opțiune. Margine de 3 mm în tehnologie de lipire, disponibilă pentru grosimea blatului de masă de 25 mm ca opțiune.
Forma disponibilă: dreptunghiulară în gama definită de dimensiuni.

Garnituri și porturi media (în diferite tipuri și configurații) sunt o parte integrantă a  produsului și nu este necesar să fie comandate separat – sunt disponibile ca opțiune.

Picioare în T cu reglare electrică a înălțimii în rază de 500 mm (eUP2) – unghiular cu două segmente stâlpi din profil de oțel – dimensiuni: 70 × 70 mm, 60 × 60 mm, de jos în sus respectiv, cu picior dotat cu nivelare alunecare, nivelare în intervalul de ± 10 mm. Fiecare coloana este echipată cu un drive conectat cu cutie de control. Standarde de priză disponibile: european (UE), britanic (GB) și elvețian (CH). Panou de control pentru inaltime reglare – buton sus și jos. Funcție anti-coliziune – (supraîncărcare cu giroscop senzor) în timp ce mișcarea unei părți a biroului lovește un obstacol, funcția detectează înclinarea mesei, apoi blatul mesei se oprește și se întoarce în poziția sigură.

Productivitate

Să lucrezi ore lungi la un birou cu siguranță nu este bun pentru coloana vertebrală. Biroul eModel 2.0 cu reglare electrică a înălțimii vă permite să vă îndepliniți sarcinile de zi cu zi în poziții așezate și în picioare, alternativ, ușurându-vă mușchii coloanei vertebrale și gâtului. Posibilitatea de a-ți schimba poziția de lucru, de la șezut la în picioare sau pe jumătate în picioare, are un impact pozitiv asupra sănătății tale și, în consecință, îți crește productivitatea și confortul la locul de muncă.

Interval de reglare

Birouri pe bază cu picior în T

Grosimea blatului mesei
19 mm
  • 694 –1194 mm

Grosimea blatului mesei
25 mm
  • 700 –1200 mm

eModel 2.0 - linie de produse

De ce să alegi
birourile ajustabile?

Echipă motivată

Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor și mărește măsura în care aceștia se identifică cu o companie. Crează spaţii de lucru care să ofere o valoare echipei tale.

Întâlniri de afaceri

În prezent, 70% din interacțiunile de afaceri au loc într-un spațiu de birou, mai degrabă decât în zonele de întâlnire. Alege să îţi surprinzi partenerii de afaceri cu cele mai inovative birouri reglabile pe înălţime. Design simplu si modern.

Sănătate

Aceste birouri reglabile sunt ideale pentru persoanele care trebuie sa stea la birou pentru perioade lungi de timp, deoarece pot ajuta la prevenirea durerii de spate si a altor probleme de sanatate asociate cu statul la birou.

Productivitate

Creşterea productivităţii şi confortul crescut. Nu mai puțin de 24% din satisfacția angajaților depinde de locul de muncă. Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor.

Parametrii tehnici
Tehnologie Anti-Coliziune
protecție împotriva supraîncălzirii
ajustare automată fină pe înălţime
mișcare pe verticală
viteză 36 mm / s
blat fix şi glisant
sursă de curent alternativ pentru acționare
panou de control cu display şi funcţie de memorie

Descoperă elementele

Birourile eUP reglabile electric pe înălţime sunt răspunsul simplu pentru cei care caută produse cu opţiuni şi funcţionalităţi inovative

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?