0
Coșul tău
Blatul mesei
Blatul mesei Blaturi de masă fixe – din melamină PAL (MFC), grosime 25 mm sau 19 mm, cu muchie de 2 mm în tehnologia lipiciului ca standard, sau marginea laser ca opțiune. Marginea 3 mm în lipici tehnologie, disponibilă pentru grosimea blatului de masă 25 mm ca opțiune. Forma disponibilă: dreptunghiulară într-o gamă largă de dimensiuni. Grommets și porturi media (în diverse tipuri și configurații) sunt parte integrantă parte a produsului și nu trebuie să fie comandat separat – disponibil opțional.

Baza
Picioare H cu reglare electrică a înălțimii în rază de 650 mm (eUP3) – unghiular cu trei segmente stâlpi din profil de oțel – dimensiuni: 70 × 70 mm, 60 × 60 mm, 50 × 50 mm de la respectiv de jos în sus, echipat cu alunecare de nivelare: nivelare în intervalul de 10 mm, legat cu traversă din profil de oțel 69 × 69 mm. Fiecare coloană este echipată cu o unitate pentru funcția telescopică, conectată cu cutie de control. Standarde de priză disponibile: europene (UE), britanic (GB) și elvețian (CH).

Panou de control pentru reglarea înălțimii – control panou cu afisaj si functie de memorie (pentru 3 înălțimi).
Funcție anti-coliziune – (supraîncărcare cu giroscop senzor) în timp ce mișcarea unei părți a biroului lovește un obstacol, funcția detectează înclinarea mesei, apoi Blatul mesei se oprește și se întoarce în poziția sigură. Funcție disponibilă standard. Cadru telescopic – reglabil în rază de 1200 –1800 mm. Opțiuni de finisare – vopsit cu pulbere în alb aluminiu (RAL 9006), negru jet (RAL 9005) sau Alb pur (RAL 9010).

Asamblare si ambalare
Ambalaj din carton neasamblat (PACK-UA) – 4 cutii.
Notă: accesorii (cum ar fi portul media, panoul, canale de sârmă) sunt ambalate separat în cutii.

Panou control

 • Panou de control cu pentru reglarea înălțimii.
 • Panou cu afisaj si functie de memorie (pentru 3 înălțimi).
 • Funcția anti-coliziune
 • Protecţie împotriva supraîncălzirii
 • Pornire şi oprire lină

Organizare cabluri

Găurile cu capac de protecție și porturile media (în variatele opțiuni) sunt o parte integrală a produsului și nu trebuie comandate separat.

Gamă de produse

Bază
Picioare H cu reglare electrică a înălțimii (eUP3)
UP3
Blat de masă
Dreptunghiular (pentru bancurile de lucru eUP3)

Reglare electrică a înălțimii

Birouri pe bază cu picior în T

Grosimea blatului mesei
19 mm
 • 650 –1300 mm

Grosimea blatului mesei
25 mm
 • 655 –1305 mm

De ce să alegi
birourile ajustabile?

Echipă motivată

Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor și mărește măsura în care aceștia se identifică cu o companie. Crează spaţii de lucru care să ofere o valoare echipei tale.

Întâlniri de afaceri

În prezent, 70% din interacțiunile de afaceri au loc într-un spațiu de birou, mai degrabă decât în zonele de întâlnire. Alege să îţi surprinzi partenerii de afaceri cu cele mai inovative birouri reglabile pe înălţime. Design simplu si modern.

Sănătate

Aceste birouri reglabile sunt ideale pentru persoanele care trebuie sa stea la birou pentru perioade lungi de timp, deoarece pot ajuta la prevenirea durerii de spate si a altor probleme de sanatate asociate cu statul la birou.

Productivitate

Creşterea productivităţii şi confortul crescut. Nu mai puțin de 24% din satisfacția angajaților depinde de locul de muncă. Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor.

Parametrii tehnici
Tehnologie Anti-Coliziune
protecție împotriva supraîncălzirii
ajustare automată fină pe înălţime
mișcare pe verticală
viteză 36 mm / s
blat fix şi glisant
sursă de curent alternativ pentru acționare
panou de control cu display şi funcţie de memorie
zgomot < 50 dB

Descoperă elementele

Birourile eUP reglabile electric pe înălţime sunt răspunsul simplu pentru cei care caută produse cu opţiuni şi funcţionalităţi inovative

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

  X
  Căutați alte culori sau versiuni?