0
Coșul tău

Topul mesei
Blaturi de masă fixe – realizate din melamină cu față de masă PAL (MFC), grosime 25 mm sau 19 mm, margine de 2 mm în tehnologie cu adeziv ca standard, sau margine cu laser ca opțiune. Margine de 3 mm în tehnologie de lipire, disponibilă pentru grosimea blatului de masă de 25 mm ca opțiune.
Forma disponibilă: dreptunghiulară în gama definită de dimensiuni.

Garnituri și porturi media (în diferite tipuri și configurații) sunt o parte integrantă  a produsului și nu este necesar să fie comandate separat – sunt disponibile ca opțiune.

Baza
Picioare în T cu reglare electrică pe înălțime în interior interval de 650 mm (eUP3) – piciorul este format din coloană unghiulară cu trei segmente din oțel
profil – dimensiuni: 70 × 70 mm, 60 × 60 mm, 50 × 50 mm de jos în sus, respectiv, picior echipat cu alunecare de nivelare, nivelare în interior interval de 10 mm. Fiecare coloană este echipată cu o unitate conectată la cutia de control.

Panou control– cu display și funcție de memorare.
Funcție anti coliziune – (cu senzor giroscopic) cât timp o parte a biroului lovește un obstacol această funcție detectează înclinarea tăbliei și o aduce înapoi la o poziție sigură, această funcție fiind standard.
Cadru telescopic – ajustabil în intervalul 1200 –1800 mm.
Opțiuni de finisare –acoperire cu pudră în culorile White aluminium (RAL 9006), Jet black (RAL 9005) sau Pure white (RAL 9010).

Panou control

 • Panou de control cu pentru reglarea înălțimii.
 • Panou cu afisaj si functie de memorie (pentru 3 înălțimi).
 • Funcția anti-coliziune
 • Protecţie împotriva supraîncălzirii
 • Pornire şi oprire lină

Interval de reglare

Birouri pe bază cu picior în T

Masă de lucru pe bază cu picior H

Grosimea blatului mesei
19 mm
 • 614 –1264 mm

Grosimea blatului mesei
25 mm
 • 620 –1270 mm

Grosimea blatului mesei
19 mm
 • 614 –1264 mm

Grosimea blatului mesei
25 mm
 • 620 –1270 mm

De ce să alegi
birourile ajustabile?

Echipă motivată

Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor și mărește măsura în care aceștia se identifică cu o companie. Crează spaţii de lucru care să ofere o valoare echipei tale.

Întâlniri de afaceri

În prezent, 70% din interacțiunile de afaceri au loc într-un spațiu de birou, mai degrabă decât în zonele de întâlnire. Alege să îţi surprinzi partenerii de afaceri cu cele mai inovative birouri reglabile pe înălţime. Design simplu si modern.

Sănătate

Aceste birouri reglabile sunt ideale pentru persoanele care trebuie sa stea la birou pentru perioade lungi de timp, deoarece pot ajuta la prevenirea durerii de spate si a altor probleme de sanatate asociate cu statul la birou.

Productivitate

Creşterea productivităţii şi confortul crescut. Nu mai puțin de 24% din satisfacția angajaților depinde de locul de muncă. Nivelul corect de satisfacție profesională a angajaților are o influență uriașă asupra motivației oamenilor.

Parametrii tehnici
Tehnologie Anti-Coliziune
protecție împotriva supraîncălzirii
ajustare automată fină pe înălţime
mișcare pe verticală
viteză 36 mm / s
sursă de curent alternativ pentru acționare
panou de control cu display şi funcţie de memorie
zgomot < 50 dB

Descoperă elementele

Birourile eUP reglabile electric pe înălţime sunt răspunsul simplu pentru cei care caută produse cu opţiuni şi funcţionalităţi inovative

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

  X
  Căutați alte culori sau versiuni?