0
Coșul tău

Descriere
Braț reglabil pentru monitor de spital cu rază lungă de acțiune

Brațul pentru spital HA-325, este o versiune mai puternică a HA-305, care poate manipula ecrane de 6-12 kg. Acest braț pentru monitoare este perfect pentru mediile de îngrijire a sănătății sau în unitățile de producție/montaj. Acest braț de monitor cu rază lungă de acțiune este o soluție rentabilă și de economisire a spațiului, îmbunătățind, de asemenea, mediul de lucru ergonomic, deoarece se adaptează cu ușurință la persoana care îl folosește. Brațul pentru spital HA-325 are o rază de acțiune orizontală dreaptă de maximum 1825 mm (182,50 cm.).
Acest braț pentru monitoare este conceput pentru a fi utilizat în spitale sau clinici dentare/medicale. Montat pe perete, acest braț oferă o mulțime de posibilități de a fi mutat, fie un braț de monitor pentru paturile din spitale, astfel încât pacienții și asistentele medicale/medicii să îl poată folosi. Monitorul montat poate fi rotit la 370° și înclinat la 55° pentru a permite un înger de vizualizare optim pentru utilizator. Este ușor de utilizat, putând fi manevrat cu o singură mână datorită designului cu arc cu gaz. Toate cablurile sunt direcționate către braț datorită sistemului de gestionare a cablurilor încorporat și este ușor de curățat.
Brațe pentru monitoare de spital – Principalele beneficii ale acestui cărucior medical

Design ergonomic pentru a acomoda cea mai mare gamă de medici, asistente și pacienți. Este proiectat pentru lucrul în șezut sau în picioare de către medici/asistente medicale, iar pacienții îl pot folosi din poziția culcat pe patul de spital. Înălțimea și poziția brațului pot fi ajustate cu ușurință cu o singură mână datorită designului cu arc dublu cu gaz.

Poate fi utilizat cu multe ecrane diferite, chiar și cu ecrane largi și ecrane tactile, cu o greutate maximă de 12 kg. (Dacă aveți nevoie ca acesta să fie utilizat cu un ecran mai ușor, HA-305 poate gestiona ecrane de până la 6 kg.). Ecranul trebuie să aibă o montură VESA de 75 x 75 mm / 100 x 100 mm sau elanuri este necesară o placă de montare specială.
Brațe pentru monitoare de spital – Descrierea produsului

– Brațul asistat de un arc cu gaz ajută la o ajustare ușoară.
– Ușor de curățat.
– Gestionare completă a cablurilor.
– Poate fi rotit.
– Capacitate de greutate: 6 – 12 kg.
– Standard Vesa 75 mm x 75 mm / 100 mm x 100 mm.
– Se livrează cu instrucțiuni de instalare.
– Raza de acțiune 1825 mm.
– Culoare: alb.

 

Accesorii opționale:
– Cutie de perete HAA-01
– Suport de tavan HA-237P
– Tavă pentru tastatură HAA-11

Cutie de perete HAA-01

Cutia de perete HAA-01 este un accesoriu opțional pentru HA-305 și HA-325. Este mai mare decât cea care vine standard cu HA-305 și HA-325, mai potrivită pentru mai multe cabluri și adaptoare de alimentare mai mari.

Culoare:
Alb

Montaj pe tavan HA-237P

Suportul de tavan HA-237P este un accesoriu opțional pentru HA-305 și HA-325, care poate converti brațul monitorului din suport de perete în suport de tavan.

Culoare:
Alb

Tăviță pentru tastatură HAA-11

Tăvița pentru tastatură HAA-11 este un accesoriu opțional pentru HA-305 și HA-325, care oferă posibilitatea de a adăuga o tastatură la brațul monitorului.

Culoare:
Cromat

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?