0
Coșul tău

Descriere

Brațul pentru spital HA-305, este un braț pentru monitoare perfect pentru mediile de îngrijire a sănătății sau în unitățile de producție/montaj. Acest braț de monitor cu rază lungă de acțiune este o soluție rentabilă și de economisire a spațiului, îmbunătățind, de asemenea, mediul de lucru ergonomic, deoarece se adaptează cu ușurință la persoana care îl folosește. Brațul pentru spital HA-305 are o rază de acțiune orizontală dreaptă de maximum 1825 mm (182,50 cm.).
Acest braț pentru monitoare este conceput pentru a fi utilizat în spitale sau clinici dentare/medicale. Montat pe perete, acest braț oferă o mulțime de posibilități de a fi mutat, fie un braț de monitor pentru paturile din spitale, astfel încât pacienții și asistentele medicale/medicii să îl poată folosi. Monitorul montat poate fi rotit la 370° și înclinat la 55° pentru a permite un înger de vizualizare optim pentru utilizator. Este ușor de utilizat, putând fi manevrat cu o singură mână datorită designului cu arc cu gaz. Toate cablurile sunt direcționate către braț datorită sistemului de gestionare a cablurilor încorporat și este ușor de curățat.

Principalele beneficii ale acestui cărucior medical sunt:
Design ergonomic pentru a acomoda cea mai mare gamă de medici, asistente și pacienți. Este proiectat pentru lucrul în șezut sau în picioare de către medici/asistente medicale, iar pacienții îl pot utiliza din poziția culcat pe patul de spital. Înălțimea și poziția brațului pot fi ajustate cu ușurință cu o singură mână datorită designului cu arc cu gaz dublu.

Poate fi utilizat cu multe ecrane diferite, chiar și cu ecrane largi și ecrane tactile, cu o greutate maximă de 6 kg. (Dacă aveți nevoie să fie utilizat cu un ecran greu, HA-325 poate gestiona ecrane de până la 12 kg). Ecranul trebuie să aibă un suport VESA de 75 x 75 mm / 100 x 100 mm sau elanuri este necesară o placă de montare specială.

Descrierea produsului:
– Brațul asistat de un arc cu gaz ajută la o ajustare ușoară.
– Ușor de curățat.
– Gestionat în totalitate prin cablu.
– Poate fi rotit.
– Capacitate de greutate: 1 – 7 kg. (HA-325 6-12 kg.)
– Vesa standard 75 mm x 75 mm / 100 mm x 100 mm.
– Se livrează cu instrucțiuni de instalare.
– Raza de acțiune 1825 mm.
– Culoare: alb.

Opțiuni de montare:
Montare pe perete
Accesoriu opțional pentru montare pe tavan

Mai multe informații: vine cu instrucțiuni de instalare

 

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?