0
Coșul tău

Descriere

Brațul pentru spital HA-501, este un braț pentru monitoare perfect pentru mediile de îngrijire a sănătății sau în unitățile de producție/montaj. Acest braț de monitor cu rază lungă de acțiune este o soluție rentabilă și de economisire a spațiului, îmbunătățind, de asemenea, mediul de lucru ergonomic, deoarece se adaptează cu ușurință la persoana care îl folosește. Brațul pentru spital HA-501 are o rază de acțiune orizontală dreaptă de maximum 1774 mm (177,40 cm.), iar complet pliat folosește doar apx. 35 cm. în spațiu, în funcție de ecranul montat.
Acest braț pentru monitoare este conceput pentru a fi utilizat în spitale sau clinici dentare/medicale. Montat pe perete, acest braț oferă o mulțime de posibilități de a fi mutat, fie un braț de monitor pentru paturile din spitale, astfel încât pacienții și asistentele medicale/medicii să îl poată folosi. Monitorul montat poate fi rotit la 370° și înclinat la 55° pentru a permite un înger de vizualizare optim pentru utilizator. Este ușor de utilizat, putând fi manevrat cu o singură mână datorită designului cu arc cu gaz dublu. Toate cablurile sunt direcționate către braț datorită sistemului de gestionare a cablurilor încorporat și este ușor de curățat.

Principalele beneficii ale acestui cărucior medical sunt:
Design ergonomic pentru a acomoda cea mai mare gamă de medici, asistente și pacienți. Este proiectat pentru lucrul în șezut sau în picioare de către medici/asistente medicale, iar pacienții îl pot utiliza din poziția culcat pe patul de spital. Înălțimea și poziția brațului pot fi ajustate cu ușurință cu o singură mână datorită designului cu arc cu gaz dublu.

Poate fi utilizat cu multe ecrane diferite, chiar și cu ecrane largi și ecrane tactile, cu o greutate maximă de 7 kg. Ecranul trebuie să aibă o montură VESA de 75 x 75 mm / 100 x 100 mm sau elanuri este necesară o placă de montare specială.

Descrierea produsului:
– Brațul asistat de un arc cu gaz dublu ajută la o ajustare ușoară.
– Ușor de curățat.
– Cablu complet gestionat.
– Poate fi rotit.
– Capacitate de greutate: 1 – 7 kg.
– Standard Vesa 75 mm x 75 mm / 100 mm x 100 mm.
– Se livrează cu instrucțiuni de instalare.
– Distanța 1774 mm.
– Culoare: Alb, nr. articol: Alb. HA-501

Culoare:  Alb

Opțiuni de montare:  pe perete

Mai multe informații: vine cu instrucțiuni de instalare

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?