Descriere

CS5040 este un sistem modern de birouri și mese de lucru concepute pentru munca individuală și în echipă. Designul minimalist și funcționalitatea adaptată la nevoile utilizatorului reflectă ideea din spatele denumirea sistemului CS Compact Design - Smart Solutions.
 •  Deschiderea sertarului cu un spațiu de 15 mm între partea frontală a sertarului și carcasă ca standard, mânere metalice ca opțiune
 •  Încuietoare cu cilindru cu inserție interschimbabilă
 •  Capac metalic decorativ pentru partea frontală
 •  Organizator din fetru ca opțiune
Toate elementele sunt realizate din melamină  PAL (MFC), cu grosimea de 18 mm, cu marginea în tehnologie de lipire. Capac metalic perforat pentru partea frontală a sertarelor, fabricat din tablă metalică, grosime 1 mm. Sertar înalt împărțit în următoarele secțiuni interior: - raft organizatoric în partea superioară, adâncime: 80 mm (organizator suplimentar din pâslă care se comandă separat) - perete despărțitor vertical care împarte spațiul în două părți, fiecare dintre ele având un raft cu nivelare opțiune. Acest spațiu este dotat cu o glisieră capac, realizat din tablă perforată, cu o grosime de 1 mm. Capacul are o decorație  cu decupaje rotunde și este întotdeauna în aceeași culoare ca și capacul de pe fata sertarului. Mânere: - deschiderea sertarelor cu un spațiu de 15 mm între frontul sertarului și carcasa (fără mânere) ca standard - mâner CS5040 în următoarele culori: Trafic alb (RAL 9016), Jet negru (RAL 9005) sau Crom mat ca opțiune. Înălțime fixă: 950 mm, nivelare în interval de 10 mm. Turnul Orga - complet asamblat în mod standard.

Descoperă elementele

Răspunsul simplu pentru cei care caută produse cu opţiuni şi funcţionalităţi inovative

Mese

Office reprezintă un loc în care au loc întâlniri. Suntem pe deplin de acord cu acest concept, așa că nu ne-am putut imagina linia CS5040 fără mese înalte și mese de conferință. Gama de finisaje pentru mese accentuează utilitatea acestora. Pe lângă melamină, blaturile de masă pot fi finisate în Fenix NTM® - un laminat inovator care este capabil să cicatrizeze termic microzgârieturile.

Dulap

Păstrați aproape și în siguranță tot ceea ce este important. Sideboard: independent sau integrat cu biroul/bancul de lucru. O astfel de piesă de mobilier oferă o suprafață utilă suplimentară chiar lângă blatul mesei dumneavoastră.

Turnul Orga

Orga Tower: o mulțime de spații amenajate în mod convenabil. Nivelul superior al sertarului poate fi echipat opțional cu un organizator de pâslă.

Și aceste produse ar putea să îți placă

Mobilier și echipamente de birou

Dulap de Birou CS5040 ORGA FS

2,896.00 lei Mobilier și echipamente de birou

Dulap de Birou cu Uși Glisante CS5040 FS

2,165.00 lei Mobilier și echipamente de birou

Dulap de Birou cu Uși Glisante CS5040 FS FC

2,336.00 lei Mese de ședință

Masă Înaltă de Ședință CS5040 H A-LEG LWM

3,798.00 lei4,353.00 lei Mese de ședință

Masă Înaltă de Ședință , Baza Metalică A – CS5040 H A-LEG

3,096.00 lei3,530.00 lei

Caracteristici

Culoare carcasa:
 • BI White
 • BZ Grey Basalt
 • CC Black
 • ML Kaisersberg Oak
 • NZ Natural Hickory
Culoarea usilor:
CC Black
Elemente metalice culoare:
 • RAL 9005 Jet black CZ, BL/BLT, Y
 • RAL 9016 Traffic white BI, WT/WTT, W
Variante:
 • Dreapta
 • Stânga

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Produse asemanatoare

Măsuță auxiliară ZONE
pe comanda
543.00 lei
Măsuță auxiliară DALLAS
pe comanda
1559.00 lei
Dulap de Birou cu Uși Glisante CS5040 FS FC
pe comanda
Dulap de Birou cu Uși Glisante CS5040 FS
pe comanda