0
Coșul tău

 Dulapuri și dulapuri superioare

Deschis (dulap și superior) – fără uși, rafturi sunt fabricate din plăci aglomerate cu față din melamină (MFC), grosime 18 mm ca standard, grosime 25 mm ca opțiune, sau rafturi metalice negre cu rafturi de arhivare funcție de ramă de arhivare, pentru dulapuri cu lățimea de 600 și 800 mm.

Rafturile opționale nu sunt aplicabile pentru dulapurile superioare cu lățimea de 1200 mm.
Ușă cu balamale (dulap și superioară) – ușile sunt fabricate din plăci aglomerate cu față din melamină (MFC), grosime de 18 mm.  Ușile sunt echipate cu o încuietoare, cu unghi de deschidere de 110 ° pentru ambele versiuni: cu sau fără sistem de închidere soft-close (disponibil ca o opțiune).

Combi (dulap) – partea inferioară este formată din balamale cu uși realizate din plăci aglomerate cu suprafață melaminată (MFC), cu o grosime de 18 mm, partea superioară este deschisă.Rafturile sunt realizate din plăci aglomerate cu suprafață melaminată (MFC), cu grosimea de 18 mm, ca standard.

Dulap (dulap) – ușile cu balamale sunt realizate din panouri aglomerate cu suprafață melaminată (MFC), grosime 18 mm. Echipat cu încuietoare.

Ușă din sticlă (dulap și superioară) – ușile sunt realizate din sticlă transparentă, călit de 6 mm. Rafturi sunt realizate din plăci aglomerate cu față din melamină (MFC), grosime de 18 mm ca standard, sau grosime 25 mm ca opțiune. Fără încuietoare.

Ușă glisantă (dulap și superioară) – ușile sunt fabricate din plăci aglomerate cu față de melamină (MFC), grosime de 18 mm. Rafturile sunt fabricate din melamină din PAL cu față de melamină (MFC), cu grosimea de 18 mm ca standard, sau grosime de 25 mm ca opțiune. Echipat cu încuietoare.

Ușă tambur (dulap și superioară) – ușă  fabricată din polipropilenă de culoare alu. Rafturi sunt fabricate din plăci aglomerate cu față din melamină (MFC), grosime 18 mm ca standard, sau grosime 25 mm ca opțiune. Echipat cu încuietoare.

Sertare (dulap) – fronturile sunt realizate din melamină  PAL cu față din PAL (MFC), cu grosimea de 18 mm, spate este fabricat din plăci aglomerate cu față din melamină (MFC), grosime de numai 12 mm. Dulapul este echipat cu ramă de clasare, și contragreutate ca standard pentru motive de siguranță.

 Elemente comune pentru toate tipurile de dulapuri :

 • Carcasa este fabricată din plăci aglomerate cu suprafață melaminată (MFC), cu o grosime de 18 mm, iar grosimea părții superioa 25 mm, cu margine în tehnologie de lipire.
 • Spatele dulapului, disponibil în două standarde: atât fețe lăcuite (gri deschis) panou HDF, grosime 2,5 mm (cu excepția dulapului cu sertare), sau melamină plăci aglomerate cu față de melamină (MFC), grosime de 12 mm. Fiecare dulap (cu excepția dulapurile superioare) este echipat cu glisiere de nivelare ascunse în spatele plăcii , cu acces ușor la funcția de reglare.
 • Mânerele sunt disponibile în următoarele culori:
  Alu (AL), Alb trafic (BI), Negru jet (CZ) sau Slate grey (GY), cu excepția ușilor din sticlă.
  Mâner de profil pentru dulapuri și dulapuri superioare cu uși glisante, din PVC, disponibil în Alu (AL), Alb (BI) sau Negru (CZ) ca opțiune.
 • Reguli importante care trebuie respectate în timpul combinării dulapuri cu dulapuri superioare:
  – înălțimea maximă a dulapului și a dulapului superior stabilită este de 6 OH
  – lățimea dulapului și a dulapului superior trebuie să fie aceeași aceleași
  – înălțimea dulapului și a setului de dulapuri superioare în combinațiile 2 OH + 2 OH, și 4 OH + 2 OH nu are aceeași înălțime ca și dulapul dintr-o singură bucată, 4 OH și 6 OH.
 • Toate dulapurile și dulapurile superioare sunt neasamblate în mod standard, cu excepția ușii tambur și a sertare, care sunt complet asamblate.
  Sunt disponibile dulapuri superioare și dulapuri cu înălțime de până la 4 OH în versiune asamblată, ca variantă opțiune.
 • Toate dulapurile și dulapurile superioare cu înălțimea de 5 și 6 OH trebuie să fie fixate pe pereți cu ajutorul unor suporturi unghiulare speciale.

Caracteristici cheie

 • Design simplu, universal
 • Nivel ridicat de funcționalitate
 • Modularea sistemului
 • Gamă largă de culori

Funcționalitate mare într-un spațiu mic
În spațiile mici, eficiența utilizării este deosebit de importantă. Birourile mici sunt adesea locuri dedicate anumitor sarcini; prin urmare, amenajarea lor ar trebui să fie un răspuns la nevoile reale ale utilizatorului. Prin utilizarea diverselor soluții ale sistemului Easy Space în cadrul unei singure zone, este posibil să se creeze un spațiu funcțional pentru o echipă de contabilitate cu un număr mare de dulapuri pentru depozitarea documentelor sau pentru o echipă mică de marketing cu zone zonate pentru organizarea de consultări rapide. Un aspect esențial este proiectarea unui spațiu care să îi sprijine pe angajați în îndeplinirea eficientă a sarcinilor zilnice, sporind în același timp eficiența activității unei companii, indiferent de mărimea acesteia.

Gama de produse

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

  X
  Căutați alte culori sau versiuni?