0
Coșul tău

CS5040 este un sistem modern de birouri și mese de lucru concepute pentru munca individuală și în echipă.
Designul minimalist și funcționalitatea adaptată la nevoile utilizatorului reflectă ideea din spatele denumirii sistemului CS Compact Design – Smart Solutions.

Masă de lucru (modul de bază)

 • Masa de lucru față în față, pe patru picioare.
  Bancă de lucru suplimentară (modul suplimentar)
 • Stație de lucru față în față, pe două picioare încastrate 400 mm de la egida blatului mesei, pentru a se extinde amenajarea bancului de lucru.

2.1. Partea superioară a mesei

 • Blaturi de masă fixe
 • Blaturi de masă glisante (în interval de 120 mm).
 • Ambele tipuri de blaturi de masă sunt realizate din melamină cu față din PAL (MFC), cu grosimea de 25 mm, cu margine de 2 mm în tehnologie de lipire ca standard, sau margine cu laser ca opțiune.
 • Forma disponibilă: dreptunghiulară, într-o gamă largă de dimensiuni.
 • Decupaje pentru ieșiri rotunde și dreptunghiulare, precum și pentru porturi media în diferite tipuri și configurații – disponibile opțional.

2.2. Baza
4 picioare din lemn

 • Picioare – picioare în formă de “n”, profil 50 × 40 mm, superior partea superioară din profil de oțel sudat, partea inferioară realizată din lemn masiv de fag.
 • Cadru – patru grinzi realizate din profil de oțel 30 × 40 mm.
 • Construcție – cu o distanță de 8 mm între blatul mesei și baza.


Înălțime
Înălțime fixă:

 • 750 mm (pentru construcții cu distanța de 8 mm între blatul mesei și bază).
 • Nivelare în interval de 10 mm

Reglarea manuală a înălțimii:

 • în intervalul de 640 – 860 mm (nu se aplică picioarelor din lemn).

Optiuni finisaj
Picioare din lemn:

 • Elemente metalice acoperite cu pulbere în culoarea Traffic alb (RAL 9016), Negru jet (RAL 9005), Alb aluminiu alb (RAL 9006), gri ardezie (RAL 7015)
  sau în culoarea “Fashion Collection”
 • Elemente din lemn de fag finisate cu lac transparent (0C)
 • Grinzi vopsite cu pulbere doar în culoarea Jet black (RAL 9005).


 Nici o posibilitate de asamblare a panoului superior
Toate mesele de lucru sunt neasamblate în mod standard.

Masa

Design compact și soluții inteligente

CS_06_katalog

Baze

Alegerea este o provocare dacă fiecare opțiune este excelentă. Atât baza din metal, cât și cea din lemn arată uimitor. Forma și culoarea atrag mai întâi atenția. Indiferent de tipul de finisaj, toate birourile, băncile de lucru și mesele pot fi prevăzute cu bază cu picior în formă de A și cu 4 picioare.

Panouri

Asigurați-vă că spațiul dvs. privat este bine marcat. Panoul superior pentru birouri este disponibil în două versiuni: complet tapițat sau realizat din pâslă PET termoformată. Pentru mesele de lucru este disponibilă doar versiunea tapițată. Panourile de confidenţialitate pentru birouri sunt realizate din plăci aglomerate cu suprafață melaminată. Fiecare panou poate fi montat independent.

Accesorii ( Optional )

Daca doriti o ofertă personalizată cu accesoriile de mai jos, vă rugăm să ne contactaţi

Suport de bază

Soluția era atât de unică încât merita să fie înregistrată ca model industrial. Suportul de bază permite montarea simultană, dar independentă, atât a panourilor, cât și a jgheaburilor de cabluri orizontale. Cu această metodă de conectare inteligentă nu este necesară nicio găurire, astfel încât suprafața blatului mesei rămâne neatinsă.

Gama de produse CS5040

Birouri și mese de lucru

Versatilitatea deschide calea către multiple opțiuni de aranjare și tipuri de interioare. CS5040 se potrivește perfect în birouri moderne, studiouri de designer și birouri prietenoase de acasă. Datorită numărului de soluții funcționale aplicate în birourile și băncile de lucru, atât munca individuală, cât și cea în echipă este extrem de confortabilă.

Mese

Office reprezintă un loc în care au loc întâlniri. Suntem pe deplin de acord cu acest concept, așa că nu ne-am putut imagina linia CS5040 fără mese înalte și mese de conferință. Gama de finisaje pentru mese accentuează utilitatea acestora. Pe lângă melamină, blaturile de masă pot fi finisate în Fenix NTM® – un laminat inovator care este capabil să cicatrizeze termic microzgârieturile.

Dulap

Păstrați aproape și în siguranță tot ceea ce este important. Sideboard: independent sau integrat cu biroul/bancul de lucru. O astfel de piesă de mobilier oferă o suprafață utilă suplimentară chiar lângă blatul mesei dumneavoastră.

Turnul Orga

Orga Tower: o mulțime de spații amenajate în mod convenabil. Nivelul superior al sertarului poate fi echipat opțional cu un organizator de pâslă.

Descoperă elementele

Răspunsul simplu pentru cei care caută produse cu opţiuni şi funcţionalităţi inovative

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Stație de lucru cu banc de lucru - bază de lemn cu 4 picioare

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

  X
  Căutați alte culori sau versiuni?