0
Coșul tău

Plata produselor

  • Plata ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau inainte de livrarea produselor. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau a mailului de confirmare a comenzii. Livrarea produselor se face de catre curieri, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

  • Plata cu card bancar

Platile online pe Birouconcept.ro se pot efectua prin card de debit/credit Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Pentru a efectua plata online cu cardul in pasul urmator vei completa datele necesare pentru acest proces prin sistemul securizat de plati online asigurat de MobilPay.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele MobilPay

  • Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de BirouConcept in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari:

Nume firma: SC BIROU CONCEPT SRL

Cod unic inregistrare: RO47000120

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in conturile de mai sus, a proformei emise.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?