0
Coșul tău

 Materiale / versiuni

Baza
Baze:
– Ø 710 mm, poliamidă neagră cu cinci stele (TS25)
– Ø 710 mm poliamidă albă cu cinci stele, de 710 mm (TS25-W)
– Ø 700 mm, cu cinci stele din aluminiu acoperit cu pulbere, cu cinci stele în aluminiu alb, culoare RAL 9006 (ST44-ALU),ca optiune.

Rotile
Rotile autofrenante din plastic negru Ø 65 mm, de culoare neagră, pentru pardoseli moi (ESH) ca standard sau pardoseli dure (ESHH) ca opțiune.

Scaun
Structura este realizată din placaj cu 7 straturi, grosime 10,5 mm, acoperit cu spumă injectată (FOAM-I), grosime 50 mm, densitate 60 kg/mc, sau cu două straturi de spumă tăiată (FOAM-C), ca opțiune.
Strat superior de spumă, grosime 30 mm, densitate 35 kg / m³, asigură un efect de șezut moale în timpul șezutului jos pe scaun.
Stratul inferior de spumă, grosime 20 mm, densitate 40 kg / m³, cu un nivel mai ridicat de flexibilitate, asigură un efect de scaun moale în timpul utilizării pe termen lung a scaunului.

Spătar
În mod standard, fiecare spătar este reglabil pe înălțime în interval de 70 mm, cu 13 poziții de blocare. Spătarul racordul este realizat din bară de oțel plană, grosime 8 mm.

Spătar cu plasă (MESH)
Cadrul este fabricat din polipropilenă (PP), tapițat din plasă (MF), disponibilă în două culori: negru sau gri.

Tetiera (ca optiune)
Tetieră tapițată (HRUA). Structura este realizată din placaj, acoperită cu strat dublu de spumă tăiată, cu grosimea de 6 mm fiecare, complet tapițată. Reglarea unghiului de înclinare și a înălțimii în interval de 65 mm.

Cotiere
Cotiere fixe – din negru sau alb/negru poliamidă armată cu fibră de sticlă (PA + GF), cu tampoane negre din poliuretan moale (PU).
Cotiere reglabile pe înălțime – realizate din negru sau poliamidă armată cu fibră de sticlă albă/neagră/albă (PA + GF), cu suporturi din poliuretan moale (PU) negru.
Interval de reglare a cotierelor: înălțime 85 mm.
Cotiere 2-D – realizate din oțel și negru sau negru/ alb poliamidă armată cu fibră de sticlă (PA + GF), cu tampoane din poliuretan moale (PU) de culoare neagră. Reglarea intervalului de ajustare a cotierelor: înălțime 85 mm, lateral mișcarea laterală a cotierelor 25 mm.
Cotiere 3-D – realizate din negru sau negru/alb, poliamidă armată cu fibră de sticlă (PA + GF), cu tampoane negre din poliuretan moale (PU). Reglarea intervalului de ajustare a cotierelor: înălțime 85 mm, înainte/ înapoi a plăcuței 50 mm.

Conceptul de culoare (baza spătarului) : negru – standard , alb -ca opțiune.

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?