0
Coșul tău

 Materiale / versiuni

Baza
Baze:
– Ø 710 mm, poliamidă neagră cu cinci stele (TS25)
– Ø 710 mm poliamidă albă cu cinci stele, de 710 mm (TS25-W)
– Ø 700 mm, cu cinci stele din aluminiu acoperit cu pulbere, cu cinci stele în aluminiu alb, culoare RAL 9006 (ST44-ALU),ca optiune.

Rotile
Rotile autofrenante din plastic negru Ø 65 mm, de culoare neagră, pentru pardoseli moi (ESH) ca standard sau pardoseli dure (ESHH) ca opțiune.

Scaun
Structura este realizată din placaj cu 7 straturi, grosime 10,5 mm, acoperit cu spumă injectată (FOAM-I), grosime 50 mm, densitate 60 kg/mc, sau cu două straturi de spumă tăiată (FOAM-C), ca opțiune.
Strat superior de spumă, grosime 30 mm, densitate 35 kg / m³, asigură un efect de șezut moale în timpul șezutului jos pe scaun.
Stratul inferior de spumă, grosime 20 mm, densitate 40 kg / m³, cu un nivel mai ridicat de flexibilitate, asigură un efect de scaun moale în timpul utilizării pe termen lung a scaunului.

Spătar
În mod standard, fiecare spătar este reglabil pe înălțime în interval de 70 mm, cu 13 poziții de blocare. Spătarul racordul este realizat din bară de oțel plană, grosime 8 mm.

Spătar tapițat (UPH)
Structura este realizată din polipropilenă (PP), acoperită cu spumă injectată (FOAM-I), cu o grosime de 26 mm, densitate ≈ 60 kg / m3, sau cu spumă tăiată (FOAM-C), grosime 35 mm, densitate 35 kg / m3, ca o opțiune.
Modele de spătare pentru versiunea tapițată a spătarului (UPH):
– BASIC – cu capac din plastic de culoare neagră (BL) ca standard, sau de culoare albă (W) ca opțiune
– INSERT – cu capac din plastic, transparent,  de culoare neagră (BL) ca standard sau de culoare albă (W) ca opțiune. Spătar tapițat în aceeași țesătură și culoare ca și scaunul
– WINDOW – cu cadru din plastic de culoare neagră (BL) ca standard, sau de culoare albă (W) ca opțiune . Spătar tapițat în aceeași țesătură și culoare ca și scaunul.

Tetiera (ca optiune)
Tetieră tapițată (HRUA). Structura este realizată din placaj, acoperită cu strat dublu de spumă tăiată, cu grosimea de 6 mm fiecare, complet tapițată. Reglarea unghiului de înclinare și a înălțimii în interval de 65 mm.

Cotiere
Cotiere fixe – din negru sau alb/negru poliamidă armată cu fibră de sticlă (PA + GF), cu tampoane negre din poliuretan moale (PU).
Cotiere reglabile pe înălțime – realizate din negru sau poliamidă armată cu fibră de sticlă albă/neagră/albă (PA + GF), cu suporturi din poliuretan moale (PU) negru.
Interval de reglare a cotierelor: înălțime 85 mm.
Cotiere 2-D – realizate din oțel și negru sau negru/ alb poliamidă armată cu fibră de sticlă (PA + GF), cu tampoane din poliuretan moale (PU) de culoare neagră. Reglarea intervalului de ajustare a cotierelor: înălțime 85 mm, lateral mișcarea laterală a cotierelor 25 mm.
Cotiere 3-D – realizate din negru sau negru/alb, poliamidă armată cu fibră de sticlă (PA + GF), cu tampoane negre din poliuretan moale (PU). Reglarea intervalului de ajustare a cotierelor: înălțime 85 mm, înainte/ înapoi a plăcuței 50 mm.

Versiuni de spătar tapițat


BASIC: o husă completă din plastic


INSERT: un capac din plastic, prin care se vede culoarea tapițeriei

WINDOW: un spătar cu tapițerie neacoperită

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?