0
Coșul tău

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Model:
• Scaun și spătar acoperite cu membrană tricotată, funcție de rotație, mecanism de balansare, spătar reglabil, reglare continuă a înălțimii, cotieră din plastic

Spătar
• Șezut și spătar realizate dintr-o singură structură de susținere cu o husă din membrană confecționată dintr-o țesătură tricotată. Aceasta garantează o poziție confortabilă și ergonomică.
• Spătar proporționat, potrivit pentru aproape orice dimensiune a corpului

Cotiere

• Cotiere din plastic cu formă ergonomică pentru a prelua sarcina de pe umerii și mușchii gâtului
• Opțional poate fi omis din modelul de bază

Greutate recomandată
• Recomandat pentru greutatea de până la 120 kg

Reglarea înălțimii scaunului
• Reglarea continuă a înălțimii, suspensie a greutății corpului chiar și în cea mai joasă poziție de ședere, potrivit pentru aproape orice dimensiune a corpului
• Înălțimea scaunului de la 390 mm la 510 mm, reglare pe înălțime 120 mm

Baza
• Baza în formă de cruce din plastic (poliamidă armată cu fibră de sticlă), neagră sau gri deschis, roți Ø 65 mm
• Echipat cu role universale (rotile moi) pentru utilizare în siguranță pe toate tipurile de podea

Standarde / Certificate
• Eticheta GS de la TÜV Rheinland LGA Products GmbH / DIN EN 1335
•Testat pentru substanțe nocive de TÜV Rheinland LGA Products GmbH
• Sigiliu de calitate QUALITY OFFICE
• Certificat GREENGUARD
• Premiat BLAUER ENGEL

5 ANI GARANŢIE

scaun do 4

Oamenii sunt diferiți

Suntem diferiţi şi avem nevoi diferite Formele moderne de muncă, cum ar fi lucrul inteligent sau conceptele de spațiu non-teritorial, în care diverse persoane împart un singur spaţiu de birou, stimulează cererea pentru un mobilier de birou mai flexibil. Scaunul de birou Do bifează toate căsuțele. Datorită versatilității sale ergonomice, poate fi adaptat noilor utilizatori rapid și ușor și este ideal pentru birourile cu mai mulți angajaţi și spațiile deschise. Adăugând un nivel ridicat de confort și un design distinct scaunul Do devine un membru al echipei foarte apreciat din toate punctele de vedere.
scaun do
scaun do 5

Concentrare individuală pentru cel mai bun scaun

Caracteristicile speciale ale scaunului Do includ funcții ergonomice care sunt ușor de reglat, asigurându-se că oamenii vor avea întotdeauna o postură sănătoasă și confortabilă. Chiar și versiunea standard a scaunului se:do are un scaun ergonomic și un spătar reglabil pe înălțime, cu un unghi larg de deschidere. Acest lucru oferă suport maxim pentru spate în toate pozițiile. Mecanismul Sedus „Similar” permite scaunului și spătarului să se miște întotdeauna în sincronizare cu corpul. Numeroase opțiuni de reglare completează proprietățile ergonomice, făcând ca fiecare utilizator să se simtă relaxat și confortabil – indiferent de greutatea sa.
scaun do 2

Forme atragătoare

Forme atrăgătoare care radiază confort și fiabilitate. se:do știe cât de impresionant este profilul său unic, indiferent de modul în care îl priviți. Spătarul mare, cu un design liniar, se completează perfect cu forma ergonomică. Proporțiile armonioase și atingerile creative bine definite, cum ar fi urmărirea cusăturii curbate în perna scaunului, conferă lui se:do un aspect discret, care poate fi personalizat cu diferite tipuri de tapițerie și culori.

Descoperă elementele

Înălţime reglabilă

Spătarul reglabil pe înălțime se adaptează la diferite dimensiuni ale corpului.

Adâncime reglabilă

Posibilitatea de a regla adâncimea scaunului cu până la 60 mm, asigură că coapsele vor fi susținute perfect indiferent de mărimea corpului.
scaun do 12
scaun do 13

Înclinare

Unghiul de înclinare al scaunului poate fi reglat cu până la 4 grade, ceea ce este benefic, deoarece o ușoară înclinare poate îmbunătăți concentrarea.

Adaptabil

Opţional, se:do este disponibil cu cotiere reglabile pe înălțime sau cotiere 4D care pot fi reglate în înălțime, adâncime și lățime.

Promovarea sănătății

Poate avea un suport lombar reglabil în adâncime.

Simplitate

Setarea de reglare rapidă patentată Sedus vă permite să reglați cu ușurință presiunea spătarului și unghiul de deschidere. Comenzile sunt aranjate ergonomic și vin cu simboluri clare de funcționare.
scaun do 18

Susținere

Înălțimea și înclinarea suportului opțional pentru gât pot fi ajustate, ameliorând coloana cervicală.

Practic

Poate fi combinat si cu un cuier practic.

Lasă-te Inspirat!

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

scaun de birou do

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?