0
Coșul tău

 Materiale / versiuni

Baza
– Ø 710 mm, poliamidă neagră cu cinci stele (TS25)

Rotile
Rotile autofrenante din plastic negru de Ø 60 mm pentru pardoseli moi (ESH60) ca standard

Scaun, spătar, tetieră
Scaun : structura este realizată din placaj cu 7 straturi, grosime 10,5 mm, acoperită cu spumă tăiată, grosime 55 mm, densitate 40 kg/mc.
Spătarul : în mod standard, fiecare spătar este reglabil pe înălțime în interval de 70 mm, cu 13 poziții de blocare.
Spătar tapițat (LB UPH) – structură  realizată din placaj cu 8 straturi, grosime de 12 mm, acoperit cu spumă tăiată, grosime 40 mm în partea din față, 10 mm în partea din spate, densitate 35 kg / m³.
 Cotiere : cotiere reglabile pe înălțime – din negru sau poliamidă neagră armată cu fibră de sticlă (PA + GF), cu tampoane negre din poliuretan moale (PU). Reglarea intervalului de ajustare a cotierelor: înălțime 85 mm.
Cotiere 2-D realizate din oțel și fibră de sticlă neagră, poliamidă armată cu fibră de sticlă de sticlă (PA + GF), cu plăcuțe de protecție neagră moale din poliuretan (PU) negru. Intervalul de reglare a cotierelor: înălțime 85 mm, mișcarea laterală a cotierelor 25 mm.


Ambalare
Scaun neasamblat
Cutia de carton conține 3 elemente separate:
– scaunul asamblat cu mecanismul, spătarul și cotierele
– bază cu rotile asamblate.

Ergonomie
Aveți nevoie de ergonomie pentru a vă oferi o mai mare libertate de mișcare și de gesticulare a mâinilor. Acest lucru este posibil datorită spătarului unic, conic. Toate cele trei versiuni ale sale: înaltă, medie și joasă, fiecare cu o gamă de reglare a înălțimii de 70 mm, vă vor urmări spatele.

Confort
Aveți nevoie de confort. Placajul perfect profilat și spuma atent selectată din scaunul scaunului vor asigura un confort maxim.

Reglare

Aveți nevoie să ajustați cu ușurință scaunul la corpul dumneavoastră. Înălțimea și adâncimea optimă a scaunului, precum și înălțimea și înclinarea spătarului sunt asigurate de mecanisme avansate și ușor de utilizat.

Galerie Scaune Bjarg

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?