0
Coșul tău
CARACTERISTICI ALE PRODUSULUI
Înălțimea scaunului 460 mm
Pâslă PET din material reciclat
100% reciclabil
Greutatea utilizatorului: 130 kg

Scaunul pliabil portabil și practic
Luați-l la pachet: TAKEoSEAT se pliază rapid, astfel încât îl puteți lua cu dumneavoastră – acasă, în parc, la un festival. Inteligent, ușor și robust – nu veți dori să plecați fără el. Apropo: încape cu ușurință și în portbagaj sau în rulota dumneavoastră! De asemenea, arată bine și acasă: TAKEoSEAT este aici pentru dumneavoastră. O petrecere spontană în bucătărie, un maraton Netflix sau o discuție rapidă pe balcon. Un taburet la fel de flexibil ca și viața ta și mereu pregătit pentru ceva nou!
scaun-takeoseat 1

Scaun pliabil

Mutați în mod spontan întâlnirea de dimineață în bucătărie? O modalitate ușoară de a primi oaspeți neașteptați? Se rezolvă ușor – nicio problemă! Cu TAKEoSEAT -probabil cel mai practic taburet din lume. Acesta poate fi depozitat pentru a economisi spațiu și asamblat în liniște cu doar câteva clicuri pentru a crea un scaun confortabil într-o clipă.

Producție durabilă

Folosim materiale care au fost testate și evaluate în ceea ce privește efectele potențial negative asupra sănătății umane și a mediului.

Lasă-te Inspirat!

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Se potriveste cu...

takeoseat_gri 2

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?