0
Coșul tău

 Materiale / versiuni
 Baza
– Ø 710 mm poliamidă neagră cu cinci stele (TS36)

Rotile
Roți autofrenante din plastic negru de Ø 60 mm, cu frânare automată, pentru pardoseli moi (ESH60) ca standard sau pardoseli dure(ESHH60) ca opțiune. 

 Mecanisme
Mecanism de autotensionare cu sistem automat reglarea automată a greutății (ME-WM) – un mecanism inovator de mecanism inovator care utilizează proprietățile flexibile ale materialelor plastice utilizate, asigurând o funcționare sincronă și lină, mișcare sincronă și lină a scaunului și a spătarului.
Funcții:
– Spătar și scaun sincronizate înclinare
– unghi de înclinare a spătarului de 24 ° sincronizat cu unghiul de înclinare a scaunului de 5 °,- blocarea spătarului în poziție verticală
– reglarea automată a forței de înclinare a spătarului la greutatea utilizatorului
– reglarea lină a înălțimii scaunului cu ridicare pneumatică cu gaz

Scaun și spătar
Scaun
Scaun tapițat – structură realizată din polipropilenă (PP) acoperită cu spumă injectată, grosime de 40 mm și densitate de 68 kg/mc.
Husa scaunului, care face parte, de asemenea, din sistemul de mișcare, este confecționat din fibră de sticlă armată cu fibre de sticlă de culoare neagră poliamidă (PA + GF).
Spătarul
Spătar din plastic perforat – realizat din material negru poliamidă  armată cu bile de sticlă (PA + GB), conturat pe întreaga suprafață.
Perna tapițată a spătarului – din țesătură Runner 3D , disponibil ca opțiune.

 Cotiere
Cotiere fixe – bară de cotieră din negru din poliamidă armată cu fibră de sticlă (PA + GF), pernuța pentru cotieră realizată din negru polipropilenă (PP).

Asamblare/ambalare
Scaun parțial asamblat – asamblare fără scule, ambalaj compact din carton (dimensiuni 590 × 590 × 750 adecvate pentru livrare prin curier) (PACK-A2)
Cutia de carton conține 3 elemente:
– scaun cu mecanism asamblat, spătar și cotiere
– bază cu rotile asamblate, ridicare cu gaz.

O nouă cultură a muncii

Noua cultură a muncii promovează puternic munca în echipă, mobilitatea și disponibilitatea de a trece de la un subiect la altul, de la un om la altul și de la un loc la altul. WithME înțelege o astfel de atitudine și permite fiecărui utilizator să experimenteze ergonomia avansată și confortul fără efort, fără aproape nicio ajustare. Este o potrivire perfectă pentru toate spațiile în care interacțiunile contează.

Scaun cu IQ ridicat

WithME merită să fie numit un scaun cu un IQ ridicat. Este complet ergonomic și tehnic avansat, dar nu are niciun mecanism convențional sub scaun.

Soluția standard cu arcuri metalice este înlocuită aici de o bară de brațe inteligentă și patentată. Bara sa transversală inferioară acționează ca un resort de torsiune care asigură o secvență de mișcare extrem de confortabilă. Acționarea scaunului și forța de înclinare a spătarului sunt direct legate de greutatea corporală a utilizatorului.

Întreținerea fără griji

Cum vedem WithME într-o perspectivă de lungă durată? Ușor de utilizat, durabil și gata să servească timp de zeci de ani. Și cea mai bună parte este că am făcut-o reală.

– asamblare ușoară în doar câteva minute,
– tapițeria scaunului fixată cu o sfoară pentru a fi ușor de scos și spălat,
– componente cheie realizate din material sintetic flexibil, plăcut la atingere și lavabil,
– pernuța tapițată detașabilă a spătarului pentru adaptarea rapidă a scaunului la dorința și la anotimpul utilizatorului,
– eliminare ușoară datorită unei liste scurte de materiale,
– cutie de carton cu mânere pentru un transport confortabil

Spații pentru WithME


Fiecare centimetru din WithME este o capodoperă de design bine gândit și orientat către utilizator. Forma subțire, promisiunea de ergonomie și potențialul de ușurință se întâlnesc aici. Niciunul dintre aceste elemente nu este o coincidență. Nu luăm scurtături.

Designul splendid nu putea fi ratat de juriul celebrului concurs european organizat de Consiliul German de Design.

WithME este onorat cu mândrie cu Premiul German Innovation Award ’21 Special în categoria Soluții de birou.

Ergonomie completă

Inteligența materialelor

Sprijin adevărat WithME se înclină înainte-înapoi cu un unghi de 24°. Spătarul poate fi blocat în poziție verticală, deși nu uitați că cel mai sănătos este să îl țineți deblocat. Un astfel de concept inovator, bazat pe inteligența materialelor, permite ca WithME să răspundă corpului utilizatorului încă din prima clipă în care se așează.

 

A sta pe WithME înseamnă că nu există nicio constrângere!
– spațiu suficient pentru a vă sprijini sau pentru a vă întoarce spontan către colegii dvs. în orice moment,
– structură flexibilă, dar puternică, pentru a asigura o ședere dinamică și sănătoasă,
– spătar conturat pentru a susține coloana vertebrală, în special în partea sa lombară
– spătar perforat, asemănător unei plase, pentru o circulație plăcută a aerului

Descoperă elementele

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

    X
    Căutați alte culori sau versiuni?