0
Coșul tău
 • Linia modulară de canapele și pereți de birou
 • Tepee permite crearea de aranjamente care se potrivesc biroului spații de birouri cu funcționalități diferite. Sistemul este perfect pentru amenajarea unor locuri de întâlnire informale și zone de relaxare, precum și zone de recepție.
 • Linia este formată din mai multe modele de canapele care pot fi aranjate în mod liber.
 • Fotoliul liber în picioare fără panou de pâslă (FS1) este singura excepție, fără posibilitate de extensie.
 • Unele modele sunt disponibile cu o masă ca opțiune. Masa este complet integrată cu scaunul și se bazează pe aceeași structură care permite reducerea numărului de picioare. De asemenea, mesele disponibile ca module independente.
 • Canapele Tepee cu excepția modelului FS1, pot fi echipate cu o pâslă panou disponibil în trei înălțimi: 1586 mm care oferă posibilitatea de a crea “cameră în cameră”, aranjamente “cameră în cameră”.
 • Ca opțiune, modelele individuale de canapele și mesele pot fi echipate cu porturi electrice:
  Bachmann PIX – port electric dedicat Tepee, canapele disponibile în 2 configurații: 1 × 230V sau 2xUSB, lungime cablu 3 m, plastic numai în culoare neagră, PIX 1 – 230V PIX 2 – 2xUSB
  OE Electrics Pluto – port electric dedicat pentru mesele Tepee disponibile în două configurații: 3 × 230V sau 2 × 230V + 2xUSB, în varianta standard: CH13, FR, GB, GE, lungime cablu 1,5 m, plastic numai în culoare albă.
 • Construcția canapelei:
 • Canapele fără panou :  structura canapelelor este realizată din metal și cadru din lemn. Cadrul metalic realizat din profile și tuburi rotunde ca parte a picioarelor, acoperite cu pulbere în negru jet (BL), alb trafic (WT) sau “Fashion collection”. Parte din lemn masiv de fag din picioare finisată în culorile natural (1.007), negru (1.043) sau vopsit alb ( 2.09S). Structura scaunului este realizată din spumă tăiată în trei straturi cu densitate de 40 kg / m3, grosime 9,5 -13 cm. Spătar realizat din spumă tăiată de densitate 21 kg / m3, grosime 9,5 cm.
 • Canapele cu panou : structura canapelelor este realizată din metal și cadru din lemn. Cadru metalic realizat din profile și tuburi rotunde ca parte a picioarelor acoperite cu pulbere în culori Jet negru (BL), alb trafic (WT) sau “Fashion collection”.Partea din lemn masiv de fag a picioarelor finisat în culorile natural (1.007), negru (1.043) sau alb ( 2.09S). Structura scaunului realizată din trei straturi de spumă tăiată cu o densitate de 40 kg / m3, grosime 9,5 -13 cm. Spătar realizat din spumă tăiată cu o densitate de 21 kg / m3, grosime 9,5 cm. Canapelele sunt integrate cu panou din pâslă termoformată (100 % fibră de poliester) . Panoul din pâslă este fixat pe spătarul canapelei cu profile de placaj și stabilizat suplimentar cu conectori din lemn masiv de fag.
 • Masa de sine stătătoare este disponibilă cu ambele fețe : blat de masă laminat HPL și lemn masiv de fag .  Cadrul metalic realizat din profile și  tuburi rotunde ca parte a picioarelor acoperite cu pulbere în culoarea Jet black (BL), alb trafic (WT) sau “Fashion collection”.
 • Pereții Tepee Walls sunt realizați din pâslă termoformată (100 % fibră de poliester cu fuzibilitate redusă supus unui proces de acutizare) cu placaj
  profile care stabilizează peretele și piciorul pentru fiecare profil. Pereții Tepee Walls sunt disponibili în varianta dreaptă  (SW), curbate la 90 ° (CW 90) sau la 120 ° (CW 120), versiuni pentru integrare sau independente.

Tot ce aveți nevoie!
Un colț pentru cafeaua de dimineață, o sală de așteptare, o zonă de relaxare sau de concentrare sau poate un spațiu de lucru individual? Decideți singur la ce nivel veți merge și în ce mod doriți să vă amenajați mediul de lucru.

 • Modularitate

 • Opțiuni multiple de configurare

 • Elemente din lemn

 • Țesături din lână

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

DORIŢI MAI MULTE DETALII?

Ne bucurăm că ne-aţi contactat. Vă rugăm să completați formularul nostru iar unul dintre colegii noştri o să vă contacteze în cel mai scurt timp.

  X
  Căutați alte culori sau versiuni?