Descriere

CS5040 este un sistem modern de birouri și mese de lucru concepute pentru munca individuală și în echipă. Designul minimalist și funcționalitatea adaptată la nevoile utilizatorului reflectă ideea din spatele denumirea sistemului CS Compact Design - Smart Solutions.
  •  Baza - 4 picioare metalice
  •  Încuietoare cu cilindru cu inserție interschimbabilă
Toate elementele sunt realizate din melamină PAL (MFC), grosime de 18 mm, cu cant în tehnologie de lipire, cu excepția spatelui - grosime 12 mm. Spatele este întotdeauna în aceeași culoare cu carcasa Uși:  2 x uși glisante Mânere:  CS5040 în următoarele culori: Trafic alb (RAL 9016), negru jet (RAL 9005) sau mat Crom. Baza: 4 picioare și grindă din 30 × 40 mm profil de oțel. Bufetul este disponibil în versiunea stânga sau dreapta, echipat cu încuietoare cu cilindru sau fără încuietoare. - Lățime: 1400 mm - Adâncime: 400 mm - Înălțime fixă 630 mm, nivelare în intervalul de 10 mm.

Descoperă elementele

Răspunsul simplu pentru cei care caută produse cu opţiuni şi funcţionalităţi inovative

Mese

Office reprezintă un loc în care au loc întâlniri. Suntem pe deplin de acord cu acest concept, așa că nu ne-am putut imagina linia CS5040 fără mese înalte și mese de conferință. Gama de finisaje pentru mese accentuează utilitatea acestora. Pe lângă melamină, blaturile de masă pot fi finisate în Fenix NTM® - un laminat inovator care este capabil să cicatrizeze termic microzgârieturile.

Dulap

Păstrați aproape și în siguranță tot ceea ce este important. Sideboard: independent sau integrat cu biroul/bancul de lucru. O astfel de piesă de mobilier oferă o suprafață utilă suplimentară chiar lângă blatul mesei dumneavoastră.

Turnul Orga

Orga Tower: o mulțime de spații amenajate în mod convenabil. Nivelul superior al sertarului poate fi echipat opțional cu un organizator de pâslă.

Caracteristici

Culoare cadru:
RAL 9005 Jet black CZ, BL/BLT, YRAL 9016 Traffic white BI, WT/WTT, W
Culoare carcasa:
  • BI White
  • BZ Grey Basalt
  • CC Black
  • ML Kaisersberg Oak
  • NZ Natural Hickory
Culoarea usilor:
BI White
Variante:
  • Dreapta
  • Stânga

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Produse asemanatoare

Măsuță auxiliară ZONE
pe comanda
543.00 lei
Măsuță auxiliară DALLAS
pe comanda
1559.00 lei
Dulap de Birou CS5040 FS FC
pe comanda
3233.00 lei
Dulap de Birou cu Uși Glisante CS5040 FS FC
pe comanda